veg-hjälp

Får kompisar på besök i helgen. Himla kul!! Får bara hoppas att det inte dyker upp fler bombmän när vi ska gå på stan.. Men men jag behöver lite hjälp. Vi ska ha tacos färdigt när de kommer ikväll så de bara kan hugga in. Men tjejen är veg.. Tänkte att man kunde göra någon bön/kikärtsblandning till henne istället för köttfärs. Någon som har ett bra tips så hur man gör en sån och gärna så den är lite varm också.

//T


Klämkäck Allan

Sms skrivet om mig vid 17-tiden idag:

Sitter en tjej bakom mig på bussen som ringer hela sin telefonbok och utnyttjar tiden EFFEKTIVT. Jag tror jag dör. Klämkäck Allan!

Mina kommentarerpå ovanstående sms:

Om det värsta en totalt okänd tjej kan skriva om mig efter 10 minuters bussfärd är "klämkäck Allan" så överlever jag.


Julklappstips

För de av er som har föräldrar i 50-årsåldern och uppåt så bjussar jag här på ett julklappstips: biljetter till Buddy Hollymusikalen. Precis införskaffat till mina päron när showen passerar Göteborg på sin turné genom landet. Och trots att jag såg reklamen för turnén första gången imorse så var det inte så många biljetter kvar.
//T

Behöver jag hjälp?

Funderar på om det fortfarande är nyförälskelse eller om jag ska börja bli orolig då jag inte kan gå förbi min bag med mina golfklubbor utan att klappa lite dem?
//T

Frankrike någon?

Vi vill till Frankrike igen i sommar. Hittar flygbiljetterna nu. Inte ens 1500:- ToR i juli. Får se till att boka dem snart. Detta är delar av det paradis som hägrar...


//T

Borden, måsten och förväntningar

Fick mig en liten chock nu på eftermiddagen. Återigen påminns jag om min egen ålder efter andras förehavanden. Ytterligare ett barn som ska komma till världen. Ringde direkt till Josse för att prata av mig lite. Hon reagerade precis som jag ville och trodde "shit.. Vad konstigt det känns". Men det är ändå inte konstigt kom vi fram till. Vi är 27 och folk runtomkring börjar skaffa barn. Men förväntas jag nu pga min ålder skaffa barn? Det är inget som finns i planerna men tanken börjar onekligen väckas när "alla andra" skaffar barn mm. Men Josse kan man lita på. På mindre än 2 minuter hade vi lagt upp en plan. Jag börjar med att skaffa barn om något år eller två, hon kommer ytterligare något år efter eftersom hon behöver öva sig lite på mitt barn. Sen sa vi att eftersom vi jobbar och tjänar pengar så kan vi ha råd med mycket flashigare barnvag och såna saker än "alla andra" som skaffar nu. Då kände vi oss lite bättre till mods :-)

//T

Äckligt!

Alla som brukar gå på spinning i halvgenomskinliga svarta träningsbyxor UTAN TROSOR under räcker upp handen... Jag sitter på mina här i soffan... Tjejen framför mig på spinningen idag satt dock "au naturelle" på sin sadel med bara lite uttänjt lycra emellan henne och sadeln.

//T


Måndag kväll

Har haft en härlig hösthelg. Nu är det en lika bra start på en höstvecka. Sitter och myser i soffan med ljusen tända och sheperdstofflorna på. Snart ska jag koka mitt te och ta mig några skorpor och mysa vidare.

Förhoppningsvis kommer J komma ner lite tidigare den här veckan. Sånt gillar vi!! Nästa helg blir det kanske lite biltittande för oss. 27 år fyllda så är det kanske dags för mig att skaffa någon form av lån och en bil. Men vi får se.
Nu dags att se Sveriges fulaste hem och det extrainsatta Hollywoodfruar. Mmm..
//T

Hur tänkte hon nu egentligen?

Ringde precis till en tjej som innehar ett förtroendeuppdrag för att stämma av om vi skulle ha möte imorgon eller inte. Kommer till slut till hennes telefonsvarare:
Hej. Du har ringt till NN och jag kan inte svara nu, har ingen täckning eller vill helt enkelt inte prata med dig. Prata helst inte in ett meddelande då jag nästan aldrig lyssnar av utan... Här slängde jag på luren! Så säger man väl inte?

När jag håller föreläsningar om CV mm så brukar jag alltid påtala vikten av att ha en seriös mailadress i sina kontaktuppgifter. Sexygirrl84@hotmail.com kändes säkert kul när du var fjorton men inte när du söker jobb. Jag brukar också rekommendera att kolla över just sitt mobilsvar så att man inte säger saker som kan missuppfattas där. Om jag hade ringt och erbjudit den här tjejen jobb och mötts av det meddelandet så hade jag dragit tillbaka erbjudandet direkt och ringt vidare till nästa kandidat.


Fel djurfyllning?

Jag tvättar dunkuddar idag. De är som namnet avslöjar fyllda med dun och fjädrar. Kan någon då förklara för mig varför det luktar blöt hund när jag torktumlar dem? Har vi en ny fjäderskandal* så jag bör kontakta Uppdrag Granskning eller liknande? Tacksam för svar.
/Undrande
* Tydligen plockas fjädrarna till duntäcken och kuddar på ett inhumant (indjuriskt?) sätt av fåglarna och vållade stor debatt för ett tag sedan

Stövlar återfunna!

Och till nästa gång: titta även i påsarna som står på skolådorna i garderoben...

För övrigt verkar jag ha någon form av magsjuka light. Sedan i fredags har jag magknip som attan. Inte hungrig och det jag dricker vill fort ut igen. Men jag mår ändå ganska bra. Idag har dessutom magknipet lättat jämfört med igår och i fredags. Det blir nog bra det här!

Har nu också fixat till Ipoden efter mitt lilla missöde på tåget i tsidags då jag bara skulle ladda batteriet lite och lyckades radera allt som var på.. Hanhavandefel fick ett ansikte...
//T

Borttappade stövlar, eller?

Idag skulle jag ta med mig en hög höstskor och lämna in på omklackning. Bland annat de där snygga stövlarna jag köpte förra året. Problemet är att jag inte hittar dem... Någonstans... Nu börjar jag tvivla på att jag köpte några.. Vart kan de ha tagit vägen? De ligger inte i lådan med vinterskor. Där låg bara ett par Vagabond från förförra hösten.. Något är mystiskt...
//T

RSS 2.0