Att investera i sig själv

Min sommar kunde ha varit lite bättre än den var faktiskt. Ibland blir det för mycket och då kan man må dåligt. Men med rätt hjälp så kommer man också till nya insikter. Jag har insett den verkliga meningen i det slitna uttrycket "investera i sig själv". För att må bra så gör jag ju prioriteringar om vad som faktiskt är rimligt att hinna med. Istället för ett dåligt samvete över något jag inte hinner med så väljer jag aktivt bort det istället.
 
Sen investerar jag i mig själv i rent materiella och kostnadskrävande saker. Tex en ny bettskena sen en vecka tillbaka. Om man som jag gnisslat ner sina  tänder så att det snart ser ut som om alla tänder är jämnhöga och redan för tre år sedan fick rekommendationen att skaffa en bettskena så var det på tiden. Lägg också till att jag fick min första när jag var 17 (som tappats bort under flertalet flyttar). Jag har alltså gnisslat tänder i drygt 13 år. Kanske var dags att göra något åt det, eller vad säger ni? Att det ska kosta drygt 3000:- att få en blundar jag lite för. jag investerar ju i mig själv.
 
Jag går också på massage var treje vecka. Killen jag går hos är utbildad idrottsmassör. Efter första gången vaknade jag upp med träningsvärk dagen efter.. Så spända var min muskler och så mycket fick han ta i. 5 gånger har jag bokat in och det är en timme vardera gång och det är min timme. För mig själv (ja, massören också naturligtvis) och det är ytterligare en av mina investeringar i min själv.
 
Jag tar gärna emot fler tips på bra investeringar.

RSS 2.0