Vår stad

Idag bokade vi en resa till New York. Igen får jag väl skriva. Tredje gången för mig där och andra för J. Men älskar man en stad så gör man det. Oj, vad jag längtar!

Snabba cash

Nu har vi sett Snabba Cash. Eftersom det är längesedan jag läste boken; filmen stämmer väl inte direkt med boken? Och det viktigaste av allt: vad i helskotta ser alla i den där Joel Kinnaman? Hyfsad skådis men snygging? Nja, jag vet inte...


Oooo vad bra

Fångarna på fortet har haft premiär om ni missat det. Åh så glad jag är för det! Ett favvoprogram som är tillbaka i ursprungsversion. Ikväll är det dock jättejobbigt att välja favvolag, gamla fotbollshjältar (plus Bodström, inget minus i mina ögon..) och handbollslegender.

Ingefärste, fångarna och mig själv i soffan. Mmmmmm.....

Här är jag!

Jag är hemma från Frankrike sen ett tag tillbaka, har bara inte blivit av att jag uppdaterat. Men nu kommer det! Frankrike var jättebra (dock har all solbränna redan runnit av, varför händer alltid det?), jag har börjat mitt nya jobb (en av anledningarna till kass uppdatering) och det är jättekul!

Ikväll har jag varit en väng på Way out West. Roligt men en tanke slog mig; att försöka vara unik är bra men då alla förösker det och det slutar med att alla ser likadana ut så blir det lite klichéartat.. Så var det med publiken idag. Men lite variationer var det och det kändes som om det hela var en stor modevisning för vanliga människor. För det var väldigt många som var där för att visa upp sig...

RSS 2.0