Stockholm- mitt andra hem

Eller resväskan- mitt liv. Välj själva. Imorgon är det iaf dags för tidiga tåget mot Stockholm igen. Phu.. Hoppas det dröjer till nästa gång. Tisdag är det avfärd vid lunch för vidare färd mot Varberg där jag ska vara dödens trevlig och charmig mot förtroendevalda i ungefär ett dygn. Torsdag är det utåtriktade aktiviteter hela dagen och hux flux är det fredag igen.. Ja, jo så är det just nu. Sen blir det bättre men jag kände att jag var tvungen att klaga lite. Nu ska jag fortsätta med mina måsten som ska bli gjorda idag..
//T

Rap

Är i Stockholm i fyra dagar och äter. Förlåt, går på kurs i arbetsrätt. Men på stället med absolut bästa maten. Så jag kommer tillbaka 5 kilo tyngre och då är nog mat 4,5 av dem och ett halvkilo sitter i hjärnan i form av kunskap.

Idag

Idag har jag lurvasvantarna på mig för första gången den här hösten. Har känt hela veckan när jag gått ut på morgnarna att det inte är långt kvar.

Imorse var jag på ett sjukt inspirerande frukostmöte som MIG ordnade här i stan. Kom därifrån full av nya idéer, planer på workshops och upplyft av samtal med kommunalrådet.

Ikväll är det dags för Håkan. Behöver inte säga mer än det. Enough is enough.

//T

Hur?

Hur kan jag lukta cigarettrök i håret? Ingen jag umgåtts med i dag röker?!

Ha ha!

Ni minns min kändisspotting föra veckan? Ho ho vad den har stigit på coolhetsskalan nu då! För vem är domare i Superstars på TV3? Jomenvisst! Anders Frisk-välkommen tillbaka till rutan.

//T- den coola

Simma lugnt

Eller snarare medeltempo skulle jag säga. En kilometer avverkades i simhallen ihop med mamma.

Har börjat se fram emot helgen också. Josse kommer på fredag och då är det Håkan på Liseberg som gäller, AK kommer på lördag och då blir det en repa på stan och på kvällen ansluter även Bettan för en liten middag som sedan följs av drinkar någonstans på stan. Söndag är det 3-årskalas för världen bästa Alva. Alva som enligt sin mamma ville fylla 3 redan förra året så hon har längtat länge nog :-)
//T

Duktigt Tessan

Ville bara berätta att jag idag har stekt pannkakor för första gången i mitt liv. Ohh yes!
//T
PS gjorde naturligtvis smeten också DS

Konstig saknad

Jag säger alltid att jag hade som roligast mellan 19-22 år gammal. Enligt det har jag alltså inte haft kul på 5 år. Och det stämmer inte riktigt. Men ibland när man ser kort från förr eller spanar in någon vän på fejan som man lärde känna för ett bra tag sedan och alla har spridits ut över landet så kan jag drabbas av en enorm sentimentalitet och saknad efter de dagarna. Fasiken vad roligt jag hade, ett väldigt sorglöst liv vänner runtomkring och plugget. Nu är det inte så att jag idag saknar vänner, har drabbats av alla världens sorger eller går och har tråkigt hela dagarna. Men visst är det annorlunda, inte sämre, inte bättre men annorlunda. Nu ska jag ta mig ur den här söndagsbluesen eller vad det är och göra något roligare.
//T

Thrilling

Har fått ett mycket spännande förslag i mina ögon. Är en riktigt bekräftelsejunkie och det här tillfredsställer det behovet en tid framöver. Nu ska det utformas lite detaljer så att det kan komma fram ett exakt förslag som det sedan kan tas ställning till.
//T

Oh my...

Andra passet på Tour de France idag. Är helt slut och funderar på att ringa sjukvårdsupplysningen med den intelligenta frågan: Kan man ha febr i benen? För de är väldigt varma. Men jag tror jag skippar det. De har nog fullt upp med nöf nöffsjukan..

Kändisspottning en måndagmorgon

I bloggvärlden läser jag ganska ofta om kändisspotting i Stockholm. Den och den såg den tredje när de lunchade, någon spanade in en fjärde på Nk mm mm. Nu tänker jag, Therese, sätta Göteborg på kändisspottingkartan! För en halvtimme sedan satt jag lite uttråkad på bussen och spanade ut på trottarerna vid Heden. Ser ett bekant ansikte och letar febrilt i minnet. vart har jag sett honom förut? Vem är det? Känns som om an ser lite mer sliten ut nu.. Eureka! Det var Anders Frisk! In your face Stockholm!

Fotnot: Anders Frisk var en jättekänd fotbollsdomare som dömt flera viktiga matcher. Ifall ni hade glömt av det menar jag

Kan vara det dummaste jag tänkt

Idag när jag spritade händerna efter toabesöket och läste lappen hur man förhindrar spridningen av nöff nöff på bla detta sätt slog det mig; om man bara har en hand, har man då halverat risken att sprida svininfluensan vidare?


ÄNTLIGEN!

Ojdå, lite caps lock där i rubriken.. Men det gav väl lite tryck till texten kan jag tycka. Nåväl, mitt "äntligen" baserar sig på en mycket trevlig grej jag hittade i tv-tablån imorse. Ikväll har Lyxfällan premiär igen! Men Charlie och Mattias! Inte de där mesarna som fick husera ett tag. Moahahaha vad jag ska sitta och gotta mig i min självgodhet och mina näst intill obefintliga lån och avsaknad av kreditkort. Undra bara vilket te jag ska välja att dricka till.. Hmmm...

Nämen det var väl för väl!

Lira lite läderkula med polarna är tydligen högprioriterat. Vad den nyblivna mamma säger förtäljer inte historien... Skärp dig Isaksson! Detta är bara löjligt! Hoppas Sverige förlorar!!!!

RSS 2.0