Bara så ni vet

Det kan vara så att jag i min väska går runt med ett anställningsavtal som bara väntar på att få en kråka på sig av mig. Om jag är sjukt nöjd? Jepp!

Möhippevärk

Var på en väldigt rolig möhippa i helgen. Det straffar sig idag måndag. "Åhh har hon en tvådagars" tänker ni nu. På sätt och vis säger jag. En tvådagars träningsvärk! Vi hade afrikansk dans med bruden och efteråt sa instruktören att det var vanligt med träningsvärk i korsrygg och nacke om man inte var van. Jag tror snart att någon smugit in och stelopererat min nacke inatt! Fruktansvärt är det!

Årets grej 2010?

Alltså ska alla ha barn 2010? Det verkar vara årets grej...

Lite kär

Jag tror nog att jag en liten crush på Henrik Torehammar. Ville bara säga det.

En varning också

Varit på mässa idag där det delades ut en "goddie bag". Bla innehöll den en liten provpåse på ekologiskt godis. Segisar med lite sursött socker på. VARNING VARNING VARNING!! Undvik om möjligt. Mitt betyg är "duger i krig om kriget börjar bli fasligt långvarigt och all bark redan är uppäten på träden".

Vad skönt...

Är så trött, så trött. Ska dock planera roligheter så jag ska plocka fram lite extraenergi. Efter att jag fotbadat klart. Vad skönt det är! Kommit hem efter att ha spenderat nästan hela dagen ståendes, bara tappa upp vatten och sätta i fötterna. Avslappning. Mmmmm...

Maria Montazami?!

En sak till angående träningen idag. Kunde inte sluta stirra på en tjej/kvinna (hon var någonstans mittemellan begreppen ni vet rent åldersmässigt). Till slut slog det mig. Hon var lite lik Maria Montazami. Men vem vet, hon kanske har en butter, rödhårig kusin i Göteborg?


Märkbar frånvaro

Tecken på att frånvaron från gymmet varit för lång:
Stort dammoln som flyger upp i ansiktet på en när man knyter spinningskorna...


Till TV4

Snälla, rara TV4, sluta spela in Halv åtta hos mig i Stockholm! Denna säsongen har alla stockholmare varit så självgoda, taktiska och totalt ointressanta! Herregud vi snackar ett koncept med hobbykockar som får träffa 3 andra människor de aldrig mött och som de ska laga mat till och ha trevligt ihop med. Alla stockholmarna har hittills betett sig som om de har minst en stjärna i Guide Micheline och tar till så pretentiösa ord och betygsgrunder att jag storknar hemma i soffan. Jag har tom börjat ha en skämskudde i närheten när jag ska se programmet. Skärpning!

Ge liv åt klyschorna

Jag har ju gått igenom ett antal intervjuer det senaste och där har jag bla sagt att jag alltid försöker se positivt på saker och ting och att jag är en person som tar tag i saker och ting.

Men imorse var det inte särskilt lätt att se något ljust i tillvaron överhuvudtaget... F*n vad jag var uppgiven. Satt och tänkte på mig själv som en klyscha som sagt så där i intervjuerna. Men vet ni vad? Jag drog mig upp. Jag ringde de nödvändiga samtalen som behövdes, blev jättebra. Mailade en mycket god vän och sa att jag kände mig lite deppig. Hon förstod fullständigt. En underbar anställd löste en kris som dykt upp inför morgondagen. Så nu sitter jag här med en bokad Fjällbackatur i maj, bättre humör och lite nya vettiga arbetsuppgifter och mitt största problem är vad jag ska äta till lunch. Feels lovely!

Iiiiiiihhhhhhhh

Kan nu meddela att jag är en av två utav över 100 sökanden! Woho!! Test är nästa (och sista) grej. Håll tummarna!

Gottigottgott

Jahapp. Påsken är över för denna gång. Jobbveckan inleds dock med två dagars kurs i Stockholm. Ganska lugnt alltså. Hos mig lever dock påsken kvar ett tag till iom allt det godis som fortfarande finns kvar. Mmmm, godis...

RSS 2.0