Mos

Min hjärna har redan gått på semester. Trots att det är den här och nästa vecka kvar! Men men, jag ska inte klaga. Det är ganska lugnt och hoppas det håller sig så.

Hade tänkt ta med min man ut på dejt på fredag. Hoppas på positivt svar på en bordsförfrågan som jag precis gjorde. Annars inget nytt under solen.

Att se mönster

Jag är en människa som tänker mycket i mönster. Försöker kategorisera och strukturera för att förstå. Idag gjorde jag en mycket positiv tolkning. De senaste två somrarna har jag tänkt "varför tog jag inte semester i juni?". Då har det varit jättefint väder i hela juni och när jag gått på semester i juli så har det varit lite sådär med vädret. Men idag gjorde jag reflektionen att det inte alls varit sånt där sprudlande sommarväder i år i juni. Det måste ju betyda att min semester blir solfylld och härlig i år!

Mogen

Tror jag snart är mogen för att göra ytterligare en rensning av vänner på fejan. Den här gången går jag på "jobbiga statusar-kriteriet". Då ligger en tjej väldigt risigt till... Mest förekommande status från henne är sk "kedjestatusar" typ älskar du ditt syskon sätt detta på din status. Suck.. Efter det är det lite olika varianter på "ska gå och lägga mig", "ska äta middag" och "dags att hämta gubben". Lägg däremellan in något gnäll på arbetsförmedlingen så har du den här tjejens facebookliv.

Det är lite lustigt det där, de som addade mig tidigt i mitt facebookliv, de tryckte jag ja på direkt egentligen utan någon eftertanke. Men så fort facebook blev större så kunde jag också börja värdera mer vilka jag faktiskt skulle vilja ha på min lista. En tjej har addat mig tre gånger och jag har sagt nej alla tre. Tror hon fattat nu..

Jag förstår inte

Jag kommer nog aldrig förstå varför eneglsmännen har sin tvättmaskin i köket. Var är det logiska i det?

Go north

Om cirkus 40 minuter sätter jag mig i bilen och kör norrut. Hela vägen till Karlstad/Forshaga. Längesen jag var där nu. Det ser ut som om det fina vädret ska vara där över helgen också. Sånt gillar jag. Ska eventuellt ut och äta med vänner på lördag, funderar på vart vi ska gå i såna fall. Några bra tips?

RSS 2.0