Oh my!

Vilken himla energikick jag fick nu på eftermiddagen. När jag tagit sista tuggan av lunchen så kände jag mig helt död (min mage var det ett litet tag. Pastasåsen var nog inte helt ok...) av trötthet men nu är det bortblåst. Nu ska jag kolla över lite packning inför imorgon coh sen iväg och jogga lite på ett löpband.

BTW

Jag fick någon sorts nystart igår. Så nu finns jag på Twitter också

Ja jag bryter mot jantelagen nu!

Men just nu är jag lite stolt över mig själv. Jag har skojat om att jag har en postsemesterdepression. Fast helt skoj var det kanske inte. Har inte känt att jag haft samma flyt nu när jag kommit tillbaka till jobbet som jag hade innan jag gick på semester. Lite för många morgnar som jag vaknat halv fem med funeringar på hur jag ska lösa eller göra en sak. Men sen blir man nästan lite handlingsförlamad när man väl är på jobbet. Men idag har jag tagit mig i kragen. Oftast är det inte så stora grejer som ska göras för att man ska känna sig nöjd men känslan när man kommit igång är så härlig. Nu är jag tillbaka!!

//T

Välkommen!

Här tänkte jag alltså blogga i fortsättningen.

Nu: en apelsin och CSI. Det riktiga CSI dvs Las Vegas. Och ja, jag har naturligtvis dubbelkollat att dörren är ordentligt låst :-)

RSS 2.0