Tiden flyger

Och jag är redan inne på tredje veckans semester. I lördags fyllde jag år. 29. Nästa år byter jag ruta på undersökningar där man ska kryssa i vilket åldersspann man hör till. Jag hör till en av dem som älskar att fylla år. I år fick jag dessutom firat i nästan en vecka. Mammas present var nämligen att åka till Kosta Boda Art Hotel. Om ni inte varit där så kan jag starkt rekommendera det. Förra tisdagen när vi kom ner så strålade solen och när vi lade oss vid poolen så kändes det som en medelhavssemester.

Köpt ny bil har vi också hunnit med. J ville bara "kolla lite" och det slutade med att vi kom ut med ett köpeavtal på en VW Passat, svart och snygg. Nu är den i vår besittning och så bra den är!

Nu inväntar jag bara lite bättre väder för resten av semestern. Lite för blek fortfarande för mitt eget bästa...

Äntligen!

Nu är allt städat, fixat och klart inför semesterstart. Om ett par minuter lämnar jag kontoret och jag ämnar inte vara tillbaka förrän om måndag fyra veckor. So long!

Yatzy!

I veckan uppdaterade min kompis Linda sin facebook med en statusrad som fick efterverkningar även hos mig. Hon skrev att hon blivit beroende av en yatzyapp. Jag var självklart tvungen att kolla om jag hittade någon bra på android market och vips så satt jag och spelade yatzy konstant. Fasiken vad snabbt jag blev beroende! Förresten, det är Linda som står bakom Middagsbjudning.se som jag länkar till i högerspalten. Om ni inte spanat in den så gör det. Mmmmmm.......

Kollegor

Jag gillar verkligen mina kollegor. Naturligtvis några mer och några mindre (den som jag gillar minst just nu är den som dumpat uppgifter som inte ens är mina på mig för att hon var tvungen att ta semester. Men jag har gjort klart att jag gör det så långt som jag hinner sen får hon lösa det själv). De som jag gillar mest är de som fortfarande är kvar på kontoret nu innan vi går på semester. Stämningen är lättsam, mycket skratt och småsnack. Snart fika också, väldigt bra!

Det snöar!

Undrar om personerna en våning under mig trodde att det snöade för en stund sen.. För att hålla fönstret öppet så använde jag min hålslag. Men när jag skulle stänga så lossnade luckan där "hålen" ligger och vips, det snöade från mitt fönster.

Beklämd

Kvart över åtta imorse såg jag en 3-åring i kärra på tåget med en nyinköpt godispåse från Pressbyrån som han glatt smaskade ur. Stackars barn...

RSS 2.0