Placebo eller inte?

Sen flera, flera veckor tillbaka har jag ätit två omega 3 kapslar ihop med frukosten. Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad de ska göra för nytta men att det är nyttigt det vet jag. Men jag känner mig faktiskt piggare, inte lika trött och har faktiskt klarat mig även från den minsta lilla förkylning. Placebo eller inte, jag fortsätter med kapslarna på morgonen.

Snälla!

Snälla, snälla, snälla, ge mig obegränsat presentkort på Norrgavel så jag kan botanisera fritt där inne! När jag änd är på g, kan jag få ett nytt hus att ställa allt i också?

Lunka på

Lunka på.. Lite så känns det. Allt bara lunkar på. ganska skönt måste jag medge. Trivs väldigt bra med ringen på fingret också. Det tog inte lång tid att vänja sig vid den. Men vad repig den blir fort! Vi hade hört att vitt guld gärna blir lätt repigt och lite märken men seriöst, jag har haft en i lite drygt en vecka och man kan tro att jag varit i krig i ett år! Men jag pratad med några andra tjejer soms a att i början bryr man sig väldigt och sen inser man att det kommer bli märken av precis allt oh så slutar man bry sig.

Tänker faktiskt inte skriva något om valet. Jag låter det gå en vecka eller två och sen öppnar jag öronen igen. just nu känns allt hysteriskt.

Ja, jag är väldigt glad!

För igår bytte jag och J ringar! Nästa steg är att jag ska få en ring till med lite blingbling i men när och var det sker får ni se. Wiiii!!


Wow!

Har varit på vinprovning för första gången i mitt liv. J fick det av mig i födelsedagspresent. Jag googlade upp det ett par dagar innan han fyllde i augusti och frågade om det fanns plats, det gjorde det och bara wow! Lilla torgets vinkrog här i Göteborg var stället och det var mysigt och 52 pers hade trängt in isg för att lyssna på mannen från Tre Kronors vinsällskap. Det var toppen och jag fick höra av våra bordsgrannar att det var verkligen något bra vi "lyckats" få plats på. Maten vi fick till var toppen den med. Tror jag ska tipsa min vän Linda om detta. Hon kan få laga pastan åt mig ;-) Om ni inte hittat tll hennes sajt så kan jag rekommendera ett besök. Det kommer vattnas i gommen på er!

Mina svagheter

Okej det är lite fler än två men två stora som kan orsaka problem är:

  1. Jag är urusel på att lämna tillbaka böcker på biblioteket. Jag flyttade från stan när jag var nitton och kom tillbaka när jag var 26. SKaffade ett nytt lånekort och tror ni inte det fanns kvar en skuld på 46 spänn på bibblan från tiden jag skrev specialarbetet i gymnasiet!
  2. Min andra svaghet på samma tema egentligen är att jag aldrig får postat brev. Jag kan lägga nycklar, mobiler och livsuppehållande medicin ovanpå men inte fasen kommer jag ihåg att ta det med mig när jag går på morgonen!

RSS 2.0