Lättnadens suck

Idag var jag på återkontroll efter operationen för cellförändringar för 4 månader sen. Har naturligtvis oroat mig för detta och var helt övertygad om att läkaren skulle se tecken på nya cellförändringar. Men han sa att det såg fint ut och att han skulle bli mycket förvånad om provet skulle vara väldigt avvikande från den uppfattningen. Kändes bra och jag drog en lättnadens suck.

He he

Imorse läste jag GP i mobilen. Följande rubriker stod precis efter varandra:

Kudde brann i trappuppgång
In Flames släpper nytt i juni

Hoppas ni ser humorn!!

Hemma

Nu är jag hemma. Gjorde en riktigt bra nämnd idag. Jag tränar på att få vara glad när jag själv känner att jag gjort något bra och idag var jag en utmärkt styrman. Men nu är jag trött. Tar mig just nu ett glas med färskpressad apelsinjuice (gillar verkligen bröllopspresenten som var en juicepress till Kitchen Aid) innan de-make-up och nedkrypande i sängen lagom till Lyxfällan. Imorgon ska mamma få uppleva sin julklapp när vi ska på Sunset Boulevard. Hoppas den är bra. Ja, detta var väl allt, kära dagbok.

pepp

Känner mig ganska pepp idag. Trots att jag försov mig och pendeln var sen. Ikväll kommer härliga vänner och lagar pizza och kanske spelar ett eller annat spel.

Nu är det snart en hel vecka sen vi hade vår bröllopsfest. Tänk vad snabbt tiden går. trots att det var en av roligaste festerna jag varit på och att den blev så otroligt lyckad så känns det ändå lite som en lättnad att det är över. Det hände så mycket annat som påverkade planeringen och stämningen inför festen. tex en morfar som veckan innan fick både hjärninfarkt och hjärtinfarkt, lite andra sjukdomar i familjen etc etc. Men nog fasiken skulle jag ändå göra om det, för så kul var det.

Nu, fixa lite och kanske fundera på pizzapålägg.

Nötcreme

Är det någon som läst boken "Två nötcreme och en moviebox" av Filip och Fredrik? Det har jag och även om de är ett par år äldre än mig så känner jag igen en hel del. Men egentligen skulle inlägget handlar om första delen i titeln. Nötcreme. En sån tur att det inte finns någon åldersgräns på godis i Sverige. Jag älskar nötcreme och kan nog äta hur många som helst. Mmmmm

Gift

Så där ja! Nu är vi gifta även i Sverige. Jocke ringde förut och sa att nu hade Skatteverket skickat papper på att hans efternamnsändring gått igenom och att vi nu är äkta makar.

Snart dags för årsmöte med mitt fackförbund här på jobbet. hoppas det kommer många, det är viktigt sånt här.

Längtan

Dagar som denna kan jag verkligen längta tillbaka till Karlstad. Möjligheten att cykla vart man än skulle, närheten till de flesta vänner och bekanta etc. För att råda bot på längtan så brukar jag också tänka på att det finns egentligen inget mer utbud än typ Drottninggatan och urtråkiga Bergvik. Min familj bor inte i Karlstad och gråten som alltid satt i halsen när jag åkte från Göteborg eller när de åkte från Karlstad efter en liten visit. Men kanske får planera in en liten tripp till Karlstad hyfsat snart. Bara för att.

Aaaaaaaaaaa

I helgen hade vi vår bröllopsfest och vilken fest. Så roligt, härligt och dansant. Kommer minnas den resten av livet, precis som sig bör.

Nu är det inget planerat det närmsta utan jag ska bara göra och tänka på sånt som bara dyker upp. Det är en hel del att tänka på när man ordnar en fest och hur rolig festen sen är så har det varit lite tufft att fixa allt. Nu börjar jag se fram emot påskledigheten som ligger väldigt långt fram i år, tycker ni inte?


Pust

Alltså, är det någon som vet hur jobbigt det är med bordsplaceringar? I såna fall är ni välkomna att ösa sympati över mig här och nu

RSS 2.0