Prestera, planera och dö

Känns som om jag är på väg ur en svacka nu. Den senaste tiden (ett par månader?) har jag känt att det varit för mycket. Det har hänt så mycket i mitt liv som jag inte själv kan påverka och när jag har haft möjlighet att påverka så har jag tagit på mig alldeles för mycket. Nu börjar jag se slutet på den här prestera och planerafasen. Att inte kunna glädja sig åt saker som går eller gått bra för att nästa sak att ta itu med redan står och knackar på dörren. Att vara så trött att man knappt orkar prata med sin man på kvällarna. Att vakna mitt i nätterna för att komma på någon petitess men ändå ligga och vrida och vända sig över det. Jag vill kunna se fram emot våren med tillförsikt och en hel massa tid för mig själv att inte behöva göra någonting på.

Freitag

Åhh vad skönt med fredag. Har varit så trött den här veckan. Men jag har också gjort många roliga saker, kompisdejter och mammadejt. Mamma och jag såg Kings speech igår. Se den är allt jag säger. Väldigt bra.

Om jag inte storknar av trötthet så ska jag och Jocke ta en middagsafter work efter våra respektive jobb. Så himla skönt att vi kan göra såna saker igen. Vi blev nog lite förvånande båda två när vi kom detta. När vi bodde i Karlstad gick vi gärna på Valfrids och åt deras delis. Idag ska vi se om vi inte ska gå till en libanesisk resturang i stan. Sen är planen att vi städar lite när vi kommer hem och efter det ska jag lägga mig i ett härligt bad innan På spåret. Härliga fredagstraditioner!

Senaste tidens iakttagelser

1. Mitt benhår växer väldigt långsamt och det som växer är ljust och fjunigt. Rakade benen på bröllopsdagen 11 januari och gången efter det var i förrgår! Och då hade jag fortfarande gått till badhuset och känt mig bekväm. Någon som har en bra förklaring på detta?

2. Full fart på festplaneringen. Nästan alla som vi bjudit tackar ja och det är så fantastiskt roligt. Förra veckan fick vi bokat buffén också.

3. Reseabstinens. Funderar på Berlin över påsk. Det kanske kan vara något, eller vad tror ni?

RSS 2.0