Gott nytt år!

Till er alla! Dagen har än sä länge innehållit lite skridskoåkning och korvgrillning på tjärnet och ett långt härligt bad. Nu är det för närvarande 45 minuters slapp innan finstassen ska på och vi ska ta vår efterrätt ur frysen och beger oss iväg på middag.

Dessert

Jag (vi) ska göra desserten för nyårsmiddagen. Tror jag hittat ett bra recept på arla.se. En mangosupris. Eller finns det några andra bra tips där ute?

Lite lättare i sinnet

De senaste veckorna har varit lite jobbiga. Det har hängt så mycket över mig både på jobbet och privat. Nu känns det dock mycket lättare och jag har äntligen börjat planera mer detaljerat och våga se fram emot NY-resan. Tänk att någon gång i veckan så ska vi fylla i vår online-ansökan för äktenskapslicens i New York! Helt sjukt att jag om två veckor säger "I do" om allt går som det ska!

Debutant

Igår gjorde jag premiär i skidspåret. Ska man åka tjejvasan så är det bra med lite träning innan har jag listat ut. Särskilt då man som jag aldrig åkt längdskidor innan.  Och jag kan glädja er alla med att säga att jag kommer förmodligen klara av att i alla fall hasa mig runt de tre milen. Visst det kommer ta ett antal timmar för det där med teknik har jag inte riktigt koll på ännu. Trots allt mitt tittande på Vinterstudion! Det blir helt enkelt till att titta än mer på Vinterstudion. Plus kanske någon instruktionsvideo på Youtube..

Vad köper ni?

Burkar vara ganska bra på julklappar om jag ska vara ärlig. Men i år har jag gått på en riktigt svår nöt. Mamma. Inte en aning om vad jag ska hitta på från mig och min bror. Hon är inte riktigt smyckestypen, inte kläder eller mysgrejer heller. Hittar inget bra på Ticnet som skulle passa heller. Så vad har ni för tips?

Känns fortfarande bra men...

Letade upp mina papper som jag fick med mig hem från sjukhuset förra veckan. Är inte orolig ännu eller något men behövde läsa lite extra om vad jag kan förvänta mig efter operationen. Kommer också ihåg att jag inte skulle oroa mig om inte mitt allmäntillstånd blev påverkat. Men om jag uttrycker mig så här; jag lär inte prova några underkläder till min klänning än på ett litet tag...

Found it!

Tjoho! En tung sten segnade ner fårn mitt hjärta idag. hittade skorna till New York. klassiska, satinbeklädda med liten klack. Vilken lättnad! Nu ska bara kollega komma ihåg att ta med sig minkpälsen som jag ska prova till. Håll tummaran för att att den passar.

Inspiration!

Ibland kommer jag på så himla bra formuleringar och tankar för bloggen. Detta inträffar ofta precis innan jag somnar, körandes i en bil etc. Dvs i situationer då jag ändå inte kan skriva ner det! Så då får det blir lite meningslösa inlägg istället. Men ni ska veta att det ibland rör sig riktigt bra tankar i min skalle.

Det saknas ca 1,5 centimeter av mig

Igår gjorde det där jag nojat lite över. Var stor risk för att skulle behöva ställa in för jag kände mig riktigt risig på måndagen. Men tillräckligt frisk var jag ändå igår morse för att åka till sjukhuset och göra en konisering, dvs bränna bort cellförändringar på livmodertappen. Så nu saknas  1,5 cm av mig. Plus lite skrap norrut som läkaren uttryckte sig.

I september blev jag uppringd och kallad till ett extra cellprov. Redan där på plats med benen i luften fick jag besked om att jag skulle ställa mig in på att få bränna bort det. Sen har jag egentligen oroat mig från och till tills igår. Och då var jag nervös ska jag säga. Jag har aldrig varit på sjukhus innan och nu skulle jag dessutom sövas. Men jag har bara gott att säga om all personal där. Helt underbara. När en av sköterskorna tog mig i handen så sa jag att hon var väldigt varm och go för jag är alltid så kall om händerna. Då ställer hon sig och håller i båda mina händer så de ska kännas varma under tiden jag sövs. När jag vaknar på uppvaket så har de bäddat ner mina händer djupt under filtarna och istället satt syremätningsgrejen i örsnuibben istället för fingertoppen. Bara så gulligt och omtänksamt. 

Om det blir en nästa gång så kommer jag inte alls vara lika orolig för själva ingreppet. Nu har jag också bestämt mig för att släppa alla tankar på resultatet av analysen de gör på den biten de tagit bort. För helskotta, jag har ju en vigsel och efterföljande fest att planera! 

RSS 2.0