Förkyld

Det kan inte vara sant! Jag har blivit förkyld.. Vaknade igår morse och kände mig inte helt okej. Måste vara de timmarna som man spenderade på den fantastiska matchen i måndags som gjorde det. Dessutom är det inte rättvist! Årets nyår är även kombinerat med en 30-årsfest. Jag har dessutom två olika outfits att välja på. En silvergrå snygg klänning med korallrosa kofta eller svart fransklänning med paljetter. Så vad tror ni passar bäst till lite slapp, förkylningsblek hud?

//T

God Jul

Det var det enda jag ville säga
//T

Hungerattack!

Jag drabbades av en sådan hunger för en stund sedan. Så efter att jag gjort två personer glada (de fick jobb) och en person ledsen (hon fick inte jobb) så gick gick jag helt bananas på pepparkaksburken här på kontoret. Nu känner jag mig lite mättare. Vi ger pepparkaksmoffning vid hunger 4 toasts!

//T

Peppilipepp!

En fantastisk morgon (förmiddag numer kanske..) här nere i Göteborgstraketrna. Frosten glittrar på taken när solen skiner, skidskytte på tv:n och lagom mycket fixande innan övernattninsggästerna kommer framåt eftermiddagen. Sen börjar det viktiga fixet, det inför Lindas 30-årskalas: cocktailparty med 30-talstema. Man får göra sin egen tolkning av temat vilket jag gjort. Minklänning är lite "1929 möter 2009". J kommer vara så snygg så snygg så jag kanske sätter GPS på honom så jag kan spåra honom om han blir bortrövad av någon opålitlig singeltjej/kille. Nä, nu är det lite diskning och sen kanske lite nagellack för att väga balansera tråkigt/roligt-skalan.

//T


Trivseltips

Nu har jag gjort slag i saken och startat en blogg som kontoret efterfrågat. Välkomna med alla sorters tips vi kan publicera och som kan förenkla eller förgylla någons vardag. Här hittar ni trivseltipsen!

Tungt

Just nu känns det väldigt tungt med mycket.. Avskyr det. Vill kunna vara hemma och bara vara men jag bara flänger runt, runt, runt och väldigt lite av flängandet känns meningsfullt. Helst vill jag rymma hem till mamma och pappa, låsa in mig, sova så länge jag vill på morgnarna och slippa tänka på allt vad jobb heter. Men jag biter ihop och fortsätter så brukar det gå över.
//T

varningstecken

Förut idag var jag tom så trött att jag inte ens orkade gå och prata för mig själv. Allvarligt värre..
Sen kom jag hem och gjorde något jag är ganska bra på. Somnade i badet. Mycket skönt. Var inte så mycket piggare när jag gick upp men jag luktade gott iaf.


Igenkänning?

Ni vet när man är sådär trött så att det känns som om man balanserar på den fina gränsen mot att när som helst brista ut i ett hysteriskt skratt och rulla runt och fnissa på golvet? Så trött är jag just nu..

Tjyvar och banditer

Vi har haft inbrott på kontoret i helgen. Så nu sitter jag i mitt röriga rum. Iofs har jag orsakat den mesta röran själv men tjuvarna har liksom "rufsat" upp det lite. Men vi tror inte att det var de skarpaste knivarna i lådan som vart i mitt rum. Här är listan på det som är värt mest pengar och som trodde de traskat iväg med:

  • En splitter ny dator
  • 2 häften med rikskuponger
  • Presentkort mm som används som vinster i olika tävlingar
  • En helt ouppackad skrivare, modell mindre.

Och här är listan på vad de tog från mig:

  • Min träningsryggsäck. Minus skorna, trosor, strumpor, halvtom parfymflaska och en lotion. Däremot fick de med sig gymkortet, badkortet och mina nästan nya träningskläder...
  • En företagströja. Ni vet en sån där man tar på sig när man ska visa upp jobbet.
  • En låda med chokladkakor från Anthon Berg (!?)
  • Ett styck numera spärrat mobilt bredband.

Listan på vad bovarna lämnade kvar:

  • En halvdrucken ciderflaska av sorten Herrljunga lättcider (polisen tog den för DNA. Värsta CSI!)
  • En ficklampa som fortfarande är i sin förpackning. Återfanns på mitt golv. (Alla skäller nu på mig för att jag nypt lite försiktigt i ena hörnet när jag lade ner den i en påse. )

Från våningen i övrigt har det också försvunnit 6 datorer, några visitkortshållare, en brevvåg, give away pins och de tog även chefens oöppnade paket med varma koppen.

Så om nu någon ser en person iklädd träningskläder, bärandes en Everestryggsäck och laptop samt sippandes en mugg Varma Koppen: ring polisen!
RSS 2.0