Nämen!

Vi jobbar bara halvdag idag! Det betyder att jag redan har jobbat över så det är bäst att jag loggar ut och går ut i det härliga vädret och kanske tar en glass.
Over and out!
//Therese

Vilken tur!

Daniel Westlings njursjokdom är inte ärftlig. Det var väl en himla tur! Vi kan inte få in sådana svaga gener i kungaätten. Det är väl nog med att han är från Ockelbo och inte Östermalm eller hur?

Härlig helg!

Hade två härliga tjejer på besök i helgen. De var inbjudna av mig till en hemlig överraskningshelg. Det innebar rent praktiskt en tur till Skagen i grannlandet. Hur skönt som helst hade vi det igår! God lunch, härligt väder och trevligt sällskap. Sen däckade vi i soffan på kvällen även om min adrenalinnivå steg lite iom Robinson. I love it! En hemlig dröm jag har att få vara med någon gång.

Nu ska jag snart iväg på ytterligare ett möte angående eventuell ombildning av våra hyresrätter. Spännande att få höra vad som sas i förhandlingarna. Imorgon är det avfärd till Stockholm och någon kursgård i tre dagar. Hoppas på fint väder och trevliga kurskamrater. Man får ju nätverka på alla ställen :-)
/T

Oj

Vad tiden har gått sen det senaste blogginlägget..

Jag har hunnit åka ålandsfärja och konferensa och bada bubbelpool, jag har hunnit med en konfirmation i Värmland, en dag i Skövde, fixat och planerat inför överraskningshelgen, sett en löjligt norrman vinna eurovision fast jag tänkt bojkotta spektaklet  mm mm.

Men mest av allt så har min tid gått åt till att fundera på när barn slutade ha med sig saft i sirapsflaskor på utflykter. Kan någon svaret på den frågan?

Underbart!

Spana in den här bloggen! Kvinnan bakom (jag är från Göteborg..) den var precis gäst hos Martha Stewart. Tänk om jag var hälften så pysslig och piffig vad gäller bakverk. Jag hade varit så poppis på jobbet!

Rensning

Jobbar hemma idag. Det betyder lunch på "stan". Helt ok. Sen lite strosande i butikerna. Oj ser man på! Duka har halva priset på allt! Nej men vaddå, köpte jag precis nya bestick till mig och J? Sådär jättefina och nu billiga? Lika bra att ta en jättekartong till och spara som julklapp till lillebror. Jaha, vi måste rensa ut en massa nu ur kökslådorna för att det nya ska få plats? Ok jag gör väl det!
Stolt

Jag sprang Vårruset ikväll.
Det var bara det.
//T

Styrelseledamot?

Nu vill hyresvärden sälja våra lägenheter igen. Till oss alltså. En ombildning. Så nu har jag anmält mitt intresse för att få vara med i bostadsrättsföreningen. Kanske inte för att jag och J desperat vill köpa vår lägenhet utan mest för att få förstahandsinformationen och hjälpa till att få ut den till övriga hyresgäster. Sen får jag väl se om jag får vara med. Intresset kanske är översvallande bland alla hyresgäster och alla vill vara med.

Tänk vad man kan gör i sin lägenhet om man äger den... Nu ahr ju vi haft dundertur och fick välja nya tapeter i alla rum och även nytt golv i köket när vi flyttade in men ändå. Tänk att slå ut en vägg i badrummet och kanske slopa ett handfat och ha tvättmaskin i lägenheten istället? Slipa och lacka om parketten, ändra om i klädkammaren mm mm. Ja, jag vi får väl se hur det blir..

RSS 2.0