Jag hann!

Den här veckan har jag varit borta från hemmet ganska mycket och stressen över att inte hinna sätta upp mina advetnsgrejer innan jag tar bussen till Karlstad idag har varit stor, mycket stor. Men jag hann! Dessutom hann jag packa weekendväskan, betala räkningar, ladda Ipoden och lite annat också innan jag däckade i sängen någon timme eller två efter att jag kom hem från jobbet sent igårkväll. Nu sitter jag och laddar mentalt för bussresan till Karlstad och besöket hos AK. Wiiiii!!!!!


Lycka till lunchen

Det finns en härlig lyckoberusning i att komma till jobbet på morgonen utan någon matlåda och få beskedet att et finns smörgåstårta över i kylen sen ett evenemang igår kväll.

New York

Sitter och surfar lite på de stora och små shoppingställenas hemsidor. Hittar lite jag vill ha. Bla det här halsbandet. Hur snyggt var inte det? De här örhängena kommer kanske slinka med hem också om de finns kvar. Jag är ju en riktig sucker för pyjamasar. Sist jag var i NY så följde det med två stcken hem. Kanske en sån här jag ska ha den här gången? Sen ska det även bli ett eller flera besök till det här stället. Känns bra att ha skrivit det här inlägget. Så jag kommer ihåg alltså. Det är alldeles för långt kvar till januari för att jag ska minnas...
//T

Mer jul...

...jag vill ha mer jul! Så låter en ganska bra julsång. En annan är "Stackars lilla tomten" som fastnat i min skalle och gått på repeat de senaste timmarna. Men det var egentligen inte om julsånger jag skulle skriva utan jag skulle fråga en sak. När får man som tidigast börja sätta upp lite julbelysning och sina julgardiner? Är det ok om jag startar den här veckan? Eller kommer julpolisen då? Någon som vet? Det enda jag vet är att det finns en rastlöshet i mig som endast tillfredsställs om jag får plocka upp mina jullådor från källaren och sätta igång med julandet. Mmmmm...
//T

Pussel

Utan någon vidare anmärkning på att jag sitter och pusslar en lördagkväll helt själv så vill jag bara säga följande:
Fy farao vad jobbigt det är med ett 1000-bitarspussel! Det tog mig långt över en timme att bara sortera alla bitar i olika högar efter vad det var för färg/motiv på dem. Sen satt jag i ytterligare en halvtimme kanske och lyckade sfå ihop 9 bitar i sammanlagt 3 olika kombinationer. Det ser ju inte ens ut som om jag börjat! Åhhh.. Återkommer om sisodär 14 år då jag är klar.
//T

Inget modelejon ikväll. Eller?

Jag tänkte jag skulle tipsa Vogue om min outfit som är helt fantastisk och fanstastiskt sexig.

Vi börjar med gul och blårandiga strumpor och ett par ljusrosa Shepherds tofflor. Vi fortsätter uppåt och stöter på ett par trekvartslånga, gröna velourbyxor. Överkroppen pryds av ett leopardmönstrat nattlinne och vi toppar allt med en småblommig frottémorgonrock. You get the picture?

Så nu behöver jag bara numret eller mailadressen till Vogue. Någon?


Lilla Lyxfällan

Igår var det Lilla Lyxfällan på Cirkus Möller. Hjälp vad roligt det var!

"Du går ju back 30kr varje månad!"
"Jag hade ingen aning om att det var så mycket"

Se det här


Fynderskan

Är det en grej jag är bra på så är det att fynda grejer. Alltså inget dumsnålt, jag råkar liksom bara ha näsa för detta med att köpa grejer till mycket bra priser (har det efter min mamma). Idag tex kom jag hem med jättefina tabletter från BodaNova (9 kr för 4st), två st träningslinnen/tröjor från Mexx (39kr/st) en jättefin mörkgrå långärmad t-shirt och en blå t-shirt till J från Mexx (39kr/st!) och sedan när jag gick hem genom "mitt" centrum så fick jag även 3 st Only basplagg (2 t-shirtar en långärmad) för 100kr. Mycket bra shoppinhlördag helt enkelt.
//T

Sista rycket

Innan fredagen är fullkomlig= ledighet
Träna ett pumppass innan jag åker hem till tvätten. Inte så hemskt som det låter eftersom J tar hand om det mesta med den. Han har också läst upp fredagens meny för mig. Förrätt: parmaskinka med passionsfrukt och ädelost, huvudrätt: pepparbiff med rotfrukter i ugn och slutligen pannacotta till efterrätt.
Mmmm
Lämnar er med det..
//T

Fel SMHI

Igår var det en skräcklöpsedel här i Göteborg. "SMHI utfärdar klass 1 varning för snöovädret i Västsverige". Det skulle istället ha varit: "SMHI hade fel om snön- Göteborg regnar bort!"

//T


Some Foppa love

Inatt har jag hånglat med Foppa. Vi var typ ett par. Han var så himla mysig och vi lagade mat. I min dröm var han betydligt kortare än vad jag tror han är i verkligehten men det kompenserades av att han var snyggare än vad han ser ut att vara i verkligheten. Fick såna myskänslor i magen av den drömmen så idag kommer jag plocka fram de känslorna istället för de känslorna jag fick av mardörmmarna jag också drömde.
//T

Gaaahhh!!!!

Hur irriterande är det inte när man sitter på toaletten och ska torka sig men man får inte tag på pappret?! Det är gömt där inne i sin torkybehållare och man famlar desperat efter en ände på appershelvetet men snurrar bara runt runt på den där rullen. Men skam den som ger sig!
//T (torr och go)

RSS 2.0