Jaaaaa!!!

Det gick! Igår hade vi köpstämma och det blev ja till en ombildning av våra hyresrätter. Med marginal dessutom. Nu tar fas två vid, den att se till att tillräckligt många köper sin lägenhet så föreingen får in tillräckligt med pengar. Wish us luck!

Jag är här

Det har blivit en lite ofrivillig och en frivillig bloggpaus. Svårt att uppdatera i NY och sen vi kom hem för en vecka sedan så har jag inte haft någon lust.

Vi hade iaf en jättebra resa till New York. Vi höll på att planera nästa tripp dit redan innan vi åkte hem. Nu är det snart dags för Manchester och i sommar Frankrike. Blir mycket resor på lite drygt ett halvår men roligt som attan.

Just nu ligger jag på mitt hotellrum i Stockholm. Snart känns det som om jag borde få en övernattningslägenhet här, så ofta är jag här nu känns det som. Kom i måndags, åkte hem i tisdags. Tog tåget upp imorse och åker hem igen på söndag.

Nästa vecka är som tur är lite lugnare men då händer det spännande saker på det privata planet istället. Vi ska äntligen ha köpstämma för att se om vi får en majoritet som säger jag till en ombildning. Hoppas ni håller tummarna för oss.

Vi hörs!
//T

Packningen

På fredag morgon lämnar vi lägenheten med destination Landvetter. Sen vidare till Frankfurt och där byte av plan för att fortsätta mot NY. Woho!!! Jag känner mig lika förväntansfull som man gjorde inför Liseberg när man var liten. Nu kanske det inte är den bästa liknelsen för jag blir fortfarande väldigt glad när jag får gå på Liseberg och åka karusell men you get the point. Packningen fortskrider för min del. Ett minimum är det som gäller. Jag kommer ihåg hur det blev förra gången. Då var jag och mamma oroliga för att vi skulle behöva betala övervikt men den snälle dörrmannen på hotellet lyfte våra väskor och sa "you're close but it's ok". Och så rätt han hade! Jag tror vi sammanlagt hade kanske 4 kilo över till maxvikt. Puh...

Undrar när Jocke ska packa.. Känner jag honom rätt så börjar han inte imorgon under dagen då han är helt ifred eftersom jag är på jobbet. Nej, han kommer att sitta och säga flera gånger från det jag kommer hem "jag måste packa" men han kommer inte börja förrän vid halv nio-tiden i bästa fall imorgon kväll. Den som lever får se.

//T

Värme

Hittade den här har Veronica införskaffat och jag blir så sugen på en själv. Sitter nu och förösker möblera om vårt vardagsrum så jag kan få plats med den någonstans. Än så länge går det inte så bra. Men jag ger inte upp i första taget.
//T

Kallt? Här?

"Vi har 17,4 grader här i rummet. Med värmeljus!" Sambons citat alldeles nyss. Situationen ska försökas lösas med att nyss nämnda sambo åker och fixar tätningslister imorgon..

RSS 2.0