Glad Påsk!

Gör den sista självande timmen innan lite påskledighet. Nja, kanske blir lite drygt en timme men då ingår lunch. Men i alla fall, ledighet är ordet vi fokuserar på. Imorgon är det en långfredag. Tänkte därför sova länge, kanske göra en längre shoppingtur och softa länge i soffan på kvällen. Påskafton firas i skärgården när kusinen passar på att fylla 20. Vi tar med lite överblivet lådvin, en paj och presenter sen är resten av påskmaten fixad. Sånt gillar vi. På söndagen är det utflykt till Ljungskile. Åhhh vad jag längtar, särskilt efter samtalet igår med den vän som jag ska hälsa på. Då ska vi också passa på att få umgås lite mer med deras lilla dotter. Spännande att se vad den drygt 6-månader gamla filuren är för person egentligen. Så där nu har jag rosafluffat tillräckligt. Glad Påsk!

Vårinformation

Idag var första dagen som jag gick utomhus utan handskar. Det ni! Jag glömde dem faktiskt, alltså inte ens ett medvetet val och jag frös inte så värst mycket. Lite kall bara.

Flytta?

Man kanske skulle ta och flytta. Ett hett område här i Göteborg nu är Backa. Verkar mycket trevligt med väluppfostrade invånare och hög närvaro av polis (= lugnt och fint). Men jag säljer nog bilen innan.

Ressugen

Är så ressugen. Paris eller varför inte New York igen? Hittar dock inga såna där bra billiga resor på fina hotell som jag brukar kunna nosa upp. Hmmm får fortsätta hålla koll och slå till kvickt som attan när de dyker upp.

RSS 2.0