Fortfarande öbo

Eftersom badrumsrenoveringen nu dragit igång så är vi nu öbor ute i sommarstugan. Än så länge fungerar det riktigt bra. Idag var första dagen som jag och Oskar var själva. Funkade galant. Men vists känns det bra att Jocke ska jobba hemifrån imorgon. Då hade jag tänkt ta den där hårklippningen som jag planerat i sisådär 4 månader.

Om ni vill följa livet med Oskar lite närmre så har vi startat en blogg för honom som ni hittar i länklistan. Bra sätt att förmedla bilder och nyheter när familj och vänner är utspridda lite här och var.

??

Har jag redan varit mamma i en hel vecka? Omg...
Imorgon flyttar vi ut till sommarstugan för vet ni vad? Badrumsrenoveringen drar igång! Yej vilken timing... Men nu har vi lärt känna vår lilla O ett litet tag iaf och det känns mycket bra. Han var egentligen beräknad till 3 oktober så han är lite tidig och vi trodde som alla andra att jag skulle gå över tiden och då hade renoveringen varit i full gång och vi hade egentligen bara packat våra väskor och tagt lillen direkt från sjukhuset ut till stugan. Det hade inte känts lika bra. Nu känner jag hur tröttheten satte klorna i mig och att språket blir sämre och sämre så lika bra att jag slutar skriva nu.

Godnatt!

Zzzzzz

Hjälp vad trött jag blev! Vaknade halv fem imorse och somnade inte om förrän en timme senare. Då är det bara drygt en halvtimme tills jag går upp. Kände mig inte trött då allas men det slog till här innan lunch. Skulle så gärna vilja få åka hem och sova en liten stund. En halvtimme, trekvart skulle räcka.

Nu är det bara en månad kvar ungefär innan knodde bör komma. I helgen var vi i Ullared och inhandlade massa käcka saker. Älskar att bara ha en timme dit och kunna göra såna fynd. för är det något jag insett så är det att barn är en kostsam materialsport...

Nä, jag drar nog hem lite tidigare sen. Suck vad trött jag är.

RSS 2.0