Gnället fortsätter

Börjar bli lite småhungrig. Men så ont som det gjorde att pilla in små, mjuka brödbitar i den oskadade delen av munnen förut gör att jag klarar mig trots suget i magen. Tom dricka vatten gör ont ju så vad vill ni att jag ska göra? Har mycket stor tilltro till min dundertabletter som jag ska ta en av när jag går och lägger mig.

En stympad kvinna

Det är vad jag känner mig som. Jag har gått i flipflop i 4 dagar pga ett otäckt skavsår på ena hälen och nu är jag precis hemkommen efter att ha opererat ut en tand. Fast bedövningen fortfarande sitter i känner jag en hemsk smärta som gömmer sig lite där bak. Tur att man fick supereffektiva värktabletter av tandläkaren. En sån blir det innan jag går och lägger mig. Just nu får jag klara mig på Ipren. så där, det var dagens klagomur.
//T

Fransarna

Sitter och färgar ögonfransarna. Lite jobbigt att göra ett öga i taget faktiskt. Svårt att blunda ett öga så länge. Vet faktiskt inte ens om det märks någon skillnad men det känns som lite sån där eftertraktad "vardagslyx". Nåväl, vad jag ville komma till var att jag vill inte tappa synen på ett öga. Fatta vad svårt det blir med avståndsbedömningen när man bara tittar med ena ögat. Har fått sudda ut en massa stavfel redan i den här texten men nog fasiken kommer det smyga sig med ett ändå.

Genmodifierade grödor- ja tack!

Vilket parti skulle jag ha röstat på då i EU-valet? Shit the same. Jag tycker jag hållt på med mina balkongodlingar i en evighet! Det är iaf över en månad. När ska jag få börja skörda? Det är bara en massa grönt lådan som skulle bli luktärter ochd et är väl positivt men jag ville ha lite färg med. När händer det? Solrosorna ska vi inte prata om.. Har precis bundit upp dem med tväng längs en grillpinne eftersom de började se ut som en 83-årings reumatiska fingrar. Hoppas att de rätar ut sig annars blir det krypsolrosor.

Vad sa du? Att jag ska jobba på mitt tålamod? Jomenvisst varje dag men nu får det f*n hända något!

Gynnar industrin

Tror ni att Göteborgskex fortfarande hade producerat Mariekex om inte barnfamiljer köpt dem? Rimligtvis bör kunderna endast utgöras av barnfamiljer för jag har då aldrig blivit bjuden på Mariekex på en "vuxenfika". Har ni? Nä, trodde väl det!
//T

Tillbaka från utlandet

Hemma från London. Ja, alltså inte just nu utan vi landade igår kväll och idag har jag varit på jobbet. Vi hade det så himla bra i London! Perfekt väder. Varmt men inte strålande sol hela tiden. Vem hade orkat gå något då? För det ska ni veta, vi gick. A lot!

Nu är jag hemma i 3 dagar, sen packar jag väskan och på onsdag em tänkte jag dra mig norrut mot min andra hemstad. Det verkar bli en riktig dundervistelse! På torsdag har jag fixat ett "kontor" hos Karolina och lilla Theo. Och blivit lovad rabarberpaj och kaffe! Sen så fick jag en inbjudan till lunch med Hanna och Pernilla också. Min premiär på Båten. Jag har mycket höga förväntningar! Jag tror säkert att de blir infriade :-)

TIll sist bjuder jag på två bilder från helgen
 Lillebror matar "mördarekorre" i Hyde Park.

 Drottningen hade fyllt år någon dag tidigare och detta firades på lördagen. Vi råkade bara slinta in och fick bla se flyguppvisningen. Jag fick äntligen se plan spruta ut färgad rök!

Jobba på våren är härligt!

Det är bara en massa ledigt hela tiden! Den här veckan blir det bara tre dagar för min del och då spenderas hela morgondagen i Stockholm. På torsdag lyfter jag med sällskap mot London och kommer tillbaka sent söndag kväll. Så kul ska det bli. Har precis bokat vår biljetter över nätet till Madame Tussauds och London Eye. Sparade allt några pund på det och dessutom får vi en garanterad tid att komma in på Madamen.

Nä, nu ska jag snart ha sk verksamhetssamtal. Om man har två "chefer" och bara kan ha ett utvecklingssamtal så får man kalla det andra samtalet för något annat.

So long!

Show off

Jag har sytt idag. Kuddfodral till balkongkuddarna. Så lätt var det så nu har jag fått mersmak.

Visar både baksida och framsida på dem 

Se hit du media/reklam/kommunikationsmänniska

Jag har nämligen en fråga till någon som kan detta med media och sånt däringa..

Hur stor inblandning har en PR-konsult tror ni i Marie Serneholts fortskridande förvandling till att blir en folkkär kändis (utan något egentligt aktuellt kändisinnehåll numera) egentligen?

Så lätt

Ibland är saker så lätta. Som nu när jag ville byta SATS-center till det som är 2 minuter från jobbet. På två sekunder gick det så nu kan jag gå ner dit och köra på crosstrainern efter jobbet. Så lätt! Visst det kanske inte heller låter som att det skulle vara jobbigt att byta center men om någon av er har försökt byta a-kassa någon gång, som också låter lätt att göra men som är ett byråkratiskt helvete, så vet ni varför jag är så glad över att en enkel grej löses på ett lätt sätt!

RSS 2.0