Dregglar lite

Sånt här gillar jag! Nytt, fräscht och lagom med trädgård. J har däremot börjat ifrågasätta min stil och undrar om allt jag vill bo i har lådform...

Så ni vet!

Man ska ta vara på sina vänner. Bara så ni vet. Träffa dem, prata med dem och tänka på dem. Det ska jag bli bättre på. Får man avlägga ett nyårslöfte i maj?

Självupptagen i kvadrat?

Läste det här inlägget på Pernilla Wahlgrens blogg (som jag faktiskt inte ens vet varför jag hamnade på..). Ser ni hur hon får ett inlägg om Anna Bergendahl förlust att enkom handla om henne själv ändå? Jag vet inte om jag ska vara äcklad av hennes självupptagenhet eller impad av hur hon får till det på det sättet...

Pigg och uppgiven om vartannat

Så fort jag sätter mig i soffan så blir jag så trött. Men så ställer jag mig upp och pysslar igång med något och blir piggare igen. Men lite uppgiven blev jag för en stund sedan. Har dammat av glaspartiet i vårt vardagsrumsbord och tom sprayat och torkat av. Vad ser jag typ en timme efter? Jo, ett tunt dammlager. Suck säger jag... Vart kommer allt dammet ifrån?

Annars så tvättas det, skärs bort tapetskarvar och laddas för en trevlig helg. Imorgon går vi och äter för sista gången på Grill del Mundo på Storan :-( Lite tråkigt men vi har valt ett mycket bra sällskap, förra veckans brudpar så det blir nog trevligt ändå.

Nu sista vändan ner till tvättstugan.

Vilken helg!

Var på bröllop i Värmland i helgen. Och vilket bröllop. Jag gick som i ett litet lyckorus hela lördagen och bitar av det sitter fortfarande i. Brudparet var så vackra, vigseln var så fin, maten var så god och festen var så rolig.
Om mitt egna framtida (ja, någon gång SKA jag gifta mig) bröllop blir hälften av detta så kommer det fortfarande vara väldigt lyckat.

Vilket sug!

Hör min kollega prata i telefon i bakgrunden. Bara ett mummel och jag hör inte vad hon säger men jag fick för mig att hon sa halloumi alldeles nyss och då slog det mig: halloumisuget! Åhh vad jag vill ha grillad halloumi.. Gärna den där med peppar i..

Snart lunch? Ja, vad tror ni när jag bloggar om mat på det här sättet!

Uppåt framåt

Känns som en bra dag idag. Har nog haft lite för-vår-depp men det känns lättare nu. Idag ska jag träffa mina nya arbetskamrater och fika. Är lite enrvös men som alltid när jag är nervös har jag valt mina kläder mycket noga så jag slipper oroa mig för det iaf. Ger mig ett visst lugn att veta att jag är rätt klädd.


Skönt

Slipper åka till Stockholm i veckan. Pust vad skönt!

Hämnd?

Är lite småsur. Ska sluta mitt nuvarande jobb om två månader och håller på att avsluta allt som är på g. Nästa vecka har de satt in en blixtkonferens för stämningen i vår grupp är inte den bästa. Folk gråter och förtroendet för ledningen är typ på månen eller något annat väldigt långt bort. Förra veckan satt jag med känslan "tack och lov att jag ska sluta!" på den konferensen vi var på då.

Då jag också ska på bröllop nästa helg så har jag planerat sen länge hur nästa vecka ser ut med allt vad gäller biljettbokning mm för att ta mig från Göteborg till Karlstad. Förklarade detta för ena chefen och hon trodde att jag skulle kunna slippa för konferensen är inte så viktig för mig för jag ska inte vara kvar ändå. Men idag hörde den andra chefen av sig och sa att han ville ha med mig för "min energi bla". Ja den kommer verkligen vara på topp då ni tvingar mig på en konferens som jag inte vill åka på! Sen så är min gissning att han gör så bara för att han ska visa att han fortfarande bestämmer över mig. Han verkar vara arg på riktigt för att jag skaffat ett nytt jobb. Lite hämndtankar kanske? Så nu är jag småsur och stressad för att jag måste planera om en massa logistik. För hur kul är det att ta med sig alltifrån bröllopskläder, presenter, jobbdator etc etc från Göteborg via Stockholm och sen Karlstad. Suck, jag längtar efter mitt nya jobb där jag kommer ha mina kollegor i samma stad och samma hus!

Nu har jag gnällt av mig lite.

Tyck synd om mig!

I ett par veckor har jag då och då haft lock för örat. Sen i förrgår är det permanent. Vissa stunder är jag helt döv på vänster öra. Provade med en propplösare igår och det funkade uppenbarligen inte... Snyft, det är synd om mig.

RSS 2.0