Pepp

Idag ska vi på två husvisningar. Peppar som attan. Hoppas de är fina båda två. Har äntligen lyckats söva Oskar. Det krävdes en tidig lunch för att det till slut skulle gå. Han var så trött så trött, men sova? Nej då inte han inte..
Nu ska jag se gårdagens avsnitt av Borgen på SVTplay. Är man på urtrevliga tjejkvällar på en måndag så är det lätt hänt att man missar ett avsnitt.

Borgen

Idag så upptäckte jag att den danska serien Borgen börjat igen. Tack för SVT play så jag hann se avsnittet jag missat innan kvällens avsnit. Vilken fantastisk serie det är! Och vilken produktplacering.. Överallt designklassiker.. Nu laddar jag om inför nästa avsnitt som börjar om en halvtimme. Heja statsminister Nyborg!

Resa

Packning pågår här hemma inför Kretasemestern. Åhh så kul det är att ha barn även i den här aspekten. Lägga fram Oskars små shorts, t-shirts, pyttebadbyxor osv. Se till att vätskeersättningen, panodilen, nagelsaxen etc finns i necessären mm. Sen att plocka fram hans lilla pass (herregud bebisar har pass!! och Oskar 8 månader ska dessutom använda sitt för andra gången) Det känns som om hela packnings- och förberedelseproceduren har blivit viktig igen iom att Oskar också ska ut och åka. Himla kul är det i alla fall.

Halva nöjet

Halva nöjet med en resa är planeringen innan tycker jag. Saker som behöver inhandlas, tex solhatt, simring till lilla O, solskyddsfaktor mm mm. Kroppsliga förberedelser som att börja skrubba kroppen och ansiktet så att solbrännan får bättre fäste, gå och vaxa benen och göra en fotbehandling så att man får fina sommarfötter. Idag ska väskorna tas upp från källaren så att packningen kan påbörjas som kommer. I veckan som kommer tvättmaskinen gå varm med sommarkläder som sen ska strykas, vikasoch packas. Lördag morgon lyfter vi. Jag längtar!

RSS 2.0