Advent

Tro det eller ej men jag har hunnit få upp alla ljus som ska upp till advent. I början avveckan kändes det som ett omöjligt uppdrag. Jockes föräldrar och syster kommer till helgen så det måste vara fixat och klart tills imorgon em, därav stressen. Men jag har inte kommit ihåg att plocka mossa till adventsljusstaken och nu känns det lite försent att plocka.. Blir svårt att hitta den under alla snö. Nä, blir en tur till Åhléns på lunchen för att köpa en liten påse.

En annan bra överraskning en dag som denna är att de skor som jag trodde jag slängt i en iver slänglust fanns inne i garderoben. Så idag är det jag som har varma och torra fötter när jag traskar ute i snön.

Usch

På tisdag ska jag göra något som jag är lite orolig för. Något som flera tusen andra kvinnor gör varje år men för mig första gången. Och även om många andra gör det så får jag faktiskt lov att vara nervös och lite rädd. Så det så!


Mmmmm

Rubriken är ett sånt där nöjt läte man ger ifrån sig när man får kura ihop sig i soffan iklädd myskläder med ett glas vin i handen. Lägenheten är städad, god mat lagad och intagen. Nu lite snacks i soffan. Sen sova och drömma om den sköna massagen jag ska på imorgon.

Nyfiken i en strut

Det måste vara någon mer än jag som undrar vilka diskussioner som förs i det Bernadottska hemmet just... hade gärna velat vara en fluga på väggen

//Antirojalist som skäms lite över sitt snaskjournalistikbehov

Torsdag

Börjar nästan gråta nu när jag kom på att det är torsdag och det innebär äckelärtsoppedag på jobbets restaurang.. Kanske blir en sväng ut för mig själv istället och hitta något annat trevligt. Skulle gärna äta lite thai tror jag. Typ kyckling i röd curry.. Om jag inte hittar det idag gör jag nog det till middag hemma imorgon. Så nu känner jag mig lite mer uppåt.

När?

Idag faller den första snön här i Göteborg. Eller ja, den kom under natten och nu duggregnar den bort men iaf. Nu undrar jag som aldrig stått på ett par längdskidor, när kan jag ge mig ut och äka på dem för första gången? Hur mycket snö behövs?

När ska jag bli nervös

Inför ett väldigt speciellt tillfälle i januari behöver jag hitta en fin klänning. Men jag vet inte riktigt vad det är för klänning jag vill ha. Jag är väldigt öppen i mitt sökande och jag kanske inte ska döma mig själv för hårt och klaga på mitt sökande. Första gången var jag och AK trötta som attan och nu andra gången så ber jag er bara fundera på hur lätt ni tror det är att gå i Stockholm med en sjuttonårig lillebror och hitta en fin klänning... Till helgen gör vi ett nytt försök.  Men jag tar tacksamt emot tips på bra klänningsställen här också.

Nä, nu är det dags för favoriten, ingefärste!

Sur

Vet ni! Jag ser solen just exakt nu!! Egentligen skulle inlägget handla om att jag är lite sur men jag är tvungen att få berätta om solen nu när den visade sig. Nu till min surhet. Jag har tappat alla telefonnummer i min telefonbok! Skulle bara göra den där uppdateringen som SONYEricsson skickat ut om. Säkerhetskopierade enligt instruktionerna som ploppade upp och allt. Men fanns nummer och SMS kvar sen? Näpp, just det! Så nu skulle jag uppskatta om alla ni som jag faktiskt har och kanske kommer ha lite kontakt med kan messa mig (och inte glömma skriva vem ni är) så kan jag lägga in er igen.

PS nu är solen borta, var framme i 7 minuter sammanlagt DS

RSS 2.0