Äntligen

Här kommer äntligen lite bilder på vårt nya, fina kök. Planeringen är likadan som innan.Min fina, fina lampa fick också var med på kortMen hej hallå!

Så fort kan väl inte tiden gå? Såg att det är väldigt längesedan som bloggen uppdaterades. Undrar vad jag gjort under den tiden? Varit på bröllop minns jag iaf. Men sen är det bara ett enda köksblurr i huvudet. Nu är köket klart och alla lådor och påsar som jag pckade ihop från det förra ska nu packas upp i det nya. Så nu kommer lite suck igen från mig. men jag hugger i och börjar ikväll. Bilder kommer komma från köket, när jag pimpat lite bara ;-)

Det oundvikliga

Den kommande helgen ska vi bröllop i Karlstad. Ser fram emot det mycket! Samma helg kommer snickaren och co hit och sätter in det nya köket. Wiiii tycker vi om det. Men det innebär också att alla skåp i nuvarande köket måste tömmas, typ pronto. Min lott har fallit på att börja packa skafferiet redan idag. Suck, stön och åter suck. Finns det något sätt man kan göra det lite roligare? Tips mottages tacksamt.

RSS 2.0