Kramvänlig?

Veckan som gått så har jag fått massa grattiskramar på jobbet. När det blev så många kramar på så kort tid så kom jag att fundera på om jag är en bra kramare? Vad tycker den andra personen jag kramar? Håller jag lagom länge? För kort tid? Tillräckligt nära? För långt ifrån? Om det är någon som jag känner mig bekväm att krama kan jag ibland liksom klappa ryggen på den andre, eller jag mer stryka lite snabbt upp och ner på ryggen. Men hur uppfattas det tex? Är jag en bra kramare? 

Jag är hemma

Jag är hemma och vi är gifta. Trötta efter lite jetlag fortfarande men annars är allt toppen. Alla borde gifta sig någon gång! Så härligt!
Vi har massa bilder och de som är ovan är tagna av vår duktiga fotograf Maria Melin

Resfeber

Nu har jag fått resfeber på riktigt! På fredag lyfter vi och just nu gör jag mina sista timmar på jobbet innan det är dags för lite ledigt.

Har youtubat wedding city hall idag. Man kan väl säga så här, det lär vara snabbt överspelat.. Själva vigseln alltså. Först blev jag nog lite chockad över första filmen jag såg. Kände "va är det inte mer?". Sen såg jag några som faktiskt hade klätt upp sig lite och "uppförde" sig och då kändes det mycket bättre. Så nu ser jag frame mot det igen. Håll tummarna för fint väder så vi får så där härligt, vackra bröllopsbilder.

RSS 2.0