God Jul

God Jul från oss! Se vad glada vi är nu under julen!

Men hur slö kan man vara

Är vanligtvis en fras jag använder till Jocke ;-) Men den här gången gäller det mig själv. Jag har ju fortfarande inte fotat det fixade tredjerummet. Nu står det dessutom en liten julgran därinne plus massa julklappar så det ser stökigt ut igen. Men jag lovar det kommer bilder!

Tadaa!

Nu är rummet (så gott färdigt som) färdigt. Lika fint som jag såg framför mig. Och det bästa av allt, lillens spjälsäng kommer vara lika fin där inne som jag trodde. Men ett litet tag till får han sova i vårt rum. Bilder kommer när pimpandet är gjort.
För övrigt har jag nu bakat lussekatter och lagt i frysen så nu är alla välkomna på fika!
Nä, tror nog pip-pelle sover en liten stund till så nu går jag och plockar lite.

He he så smart!

Ibland kan 11 veckor gamla bebisar bete sig lite oförutsägbart. Oftastär det ganska charmigt. Men det finns ett tillfälle då jag inte uppskattar det lika mycket. Det är när jag ska dricka mitt morgonkaffe. Om lille O vaknar precis när jag hällt upp mitt kaffe och vill äta så blir kaffet kallt = inte så gott. Men nu har jag kommit på en smart grej! Jag tar bara ungefär hälften av kaffet i kannan. Sätter mig och ser om jag får dricka upp eller inte. Om O behöver min uppmärksamhet vet jag att det finns mer kaffe i bryggaren. Om han sover så brukar jag skynda mig att ta min påtår innan han vaknar. Win win tror jag det kallas.

RSS 2.0