Vann

Imorgon åker jag hit tillsammans med Josse. Ansiktsbehandling, poolbadande, bastubadande och 4-rätters middag bla. Ohhh vad härligt!


Förvirring..

När började Keno sändas i TV 3? Och framförallt; varför?!

Yeeeesssss!!!

Då har jag lagt in en betalning på 1859:- som dras den 26:e februari. efter det är jag helt fri från studielånet från CSN. Eller ja, studielån överhuvudtaget.

Kliché

Idag när jag kommer hem lägger jag mig nog i ett varmt bad. Sedan på med myskläderna. Vi sätter igång med förberedelserna för tacoskvällen. Dvs jag gör guacamole (för receptet kolla här) och J börjar steka köttfärsen. Sen fortsätter jag hacka lite grönsaker till fejksalsan (hackade tomater och rödlök lite vinäger, olivolja, salt och peppar). Efter det går jag in och dukar lite framför tv:n. J bär in maten och ikväll blir det "Sommaren med Göran". Kan det bli mer kliché?

Bevisad åsikt

Jag tycker mer och mer att bra böcker kan få fortsätta vara just det, bra böcker. Det behövs inte göras film på varenda boksuccé. Igår tycker jag mig ha fått bevis för min teori. Vi såg "Män som hatar kvinnor" (jag vet, 7 år efter alla andra..) och det var en riktigt skitfilm! Vi avbokar att få hem de två andra delarna så får vi ha kvar läsupplevelserna istället.

Btw; Manchester var riktigt roligt. Skrattade de flesta timmarna på dygnet och att få gå på en Premier Leaguematch var mäktigt.

 

//T


Dags för nästa resa

Imorgon lyfter vi från Landvetter igen. Slutdestinationen är denna gång Manchester. Gissa vad huvudaktiviteten är? Just det, fotboll. Men Man U matchen är först på lördagen och vi har nästan hela fredagen på oss att göra annat. Några tips? Jag är annars ett stort fan av promenader när jag är i en stad. Man ser mest då. Så bekväma skor och ett paraply kommer med mig till Manchester.

Självfall?

Imorse när jag vaknade och såg mig själv i spegeln så stod håret åt alla håll. Inget konstigt med det, det brukar det göra. Vad som var konstigt var upptäckten av all andra små veck, krusningar och lockar som var kvar i håret efter jag borstat igenom det. Jag ägnade mycket tankekraft åt att fundera på hur jag hade sovit då håret kunde bli så. Vissa partier var spikraka och andra krullade sig. Hmm..


Mitt och ditt del 2

Då var det dags igen. När jag kom sista trappan upp till kontoret imorse såg jag en stor sten och massa krossat glas. Inbrott igen. Endast två månader sedan det förra. Dessutom verkar det vara samma personer. De tog båda mina jobbadatorer den här gången. Har förlorat så otroligt mycket jobbrelaterat som fanns sparade på de datorerna.. Vi har inte haft tillgång till gemensam lagring så därför var det mesta på min egen hårddisk. Jippie....
Hur svårt ska det vara att skilja på mitt och ditt?

RSS 2.0