Going south

Nu ska jag sova (fast lite läsning först naturligtvis). Imorgon bär det av till Skåne och Malmö. Jag hoppas bara att jag kommer förstå vad eventuella skåningar kommer säga till mig. Jag och skånska är ungefär som jag och arabiska tror jag. Om jag inte förstår får jag väl göra som vanligt: nicka, le och försöka försvinna från platsen så smidigt och snabbt som möjligt.

Sporadisk aktivitet

Som på alla bloggar i sommartid gissar jag.
Hade en superbra födelsedag. Sen kom Lina, Jonas och Theo. De åkte i efermiddags vi har haft det så bra, så bra! Häng på stan och i Slottsskogen, spelat spel mm.

Imorgon blir det en tur för att köpa den där damsugaren som jag så gärna vill ha (intressant eller hur) och byta kolsyrepatronen. Just nu ska jag dock njuta av ett till avsnitt av Poirot. Fast först ska jag återigen imponera med Jocke med min hastighet när jag kissar. Jepp, det är dty han är imponerad mest av med mig.. Bättre än inget eller hur?

Ännu ett år ska läggas till räkningen

Imorgon fyller jag år. 26 igen. Samma som förra året alltså. Jag harnämligen sagt att jag aldrig blir äldre än 26. Enligt mig är det den ultimata ålern. Allt är liksom ok när man är 26. Vill man börja plugga, fine du är ju bara 26. Skaffar du barn. jomenvisst du är ju faktiskt 26. Går ut och partar riktigt hårt en kväll, självklart ska man roa sig när man bara är 26! Ni ser! 26 is the shit!
//T

Lägg på ett kol J...

Fick precis MMS från en kkär vän som smyggift sig med sin man. Fick lyckorysningar på armarna.. De såg så fina och glada ut på bilden så att resten av min dag kommer gå som i ett rosa luddigt moln. Och igår så fick K ett mycket speciellt och fint frieri. Så vad säger du J? Dags att lägga på ett kol?

Herregud, jag börjar låta som Fotbollsfrun...

//T

Mobilen funkar

Har varit borta ett par dagar. I en liten stuga (dock med alla bekvämligheter, stort plus) i västra Värmland. Eller snarare kanske mitt i. Måste nog kolla på en karta för att se exakt vart jag var. Nåväl, trevligt att ha lite tid med J, grilla, läsa böcker (Sjöjungfrun=mycket bra) och fiska lite. Nu är det dock lika skönt att vara hemma igen, där mobilen har täckning och gummistövlar inte är de bästa skorna att ha på sig. Hoppas jag honner få se lite Gothia Cup innan den är slut och lite Hönö på lördag om vädret vill vara fint. Lite statusrapport sådär..

//T

Dagen S

Idag görs sista arbetsdagen på tre veckor. Ahhhh vad härligt. Skrivbordet är redan städat, mailen rensad och att-göra-listan slutförd. Nu kan jag praktiskt taget göra ingenting. From nästa vecka begär jag fint väder i 3 veckor. Vart beställer man det? Jag vill nämligen bada, bada och läsa bok. Äta lite kanske och sen bada igen och kanske sova middag bara för att man kan? Ja, semester helt enkelt. Så bli inte förvånade om det är låg aktivitet här inne..

Något har hänt..

Jag börjar bli orolig... Börjar fundera på om jag sovit i några år eller hållt dålig koll på nyheterna. Har norrmännen tagit över vårt land eller inte? Kan jag vara säker på att bli förstådd om jag ringer till en myndighet tex? Gäller mina svenska kronor som betalsningsmedel fortfarande? Eller kan det vara så att även norrmännen har semester och valt att komma till Göteborg?

Tipset

Efter tips från Sara så ska jag börja skirva en läsdagbok. Alltså en liten bok där jag skriver ner vad jag tyckte om boken jag precis avslutat. Första boken som det kommer skrivas om är Aldrig fucka upp som bör ta slut ikväll. Om den kommer jag skriva att Jens Lapidus verkar försöka fylla ut de sidor han lovat förlaget med så många detaljerade beskrivningar som möjligt. Ibland är det nästan tråkigt att läsa, speciellt i början. Men mer i mitten så kommer han igång ordentligt och allt flyter på. Nu mot slutet halkar han tillbaka till omständigheten men det gör inget för det är så spännande att se om det slutar så som jag tror.

Stönare

Var på gymmet imorse. Skriver inte detta för att ni ska berömma mig för det men om ni vill så varsågoda. Nej jag skriver för att jag måste berätta om "stönerskan". Det pågår en debatt om kvinnliga tennisspelare som stönar när de slår till bollen. Nu har jag råkat ut för samma sak på gymmet. Det började redan när hon satt på uppvärmningscykeln bakom mig. Flera stönanden på hög volym. Oerhört irriterande. Sen fortsatte det bara; benmaskinen, bröstmaskinen etc. Tom stretchningen så tror jag hon stönade! HÅLL KÄFTEN OCH TRÄNA! SLUTA STÖNA FÖR H****TE!!

Att dansa eller inte dansa..

Funderar på om jag ska våga testa något helt nytt idag. Dock livrädd för att göra bort mig. Uj, uj, uj...

SatsDans
En enkel dansklass med stort fokus på musikvariation och rörelseglädje. Under SatsDans dansas en låt i taget med olika rörelsemönster och koreografi anpassat till låtarnas stil och uppbyggnad. Trots sin enkelhet kommer varje låt att kännas som ett miniuppträdande. 

Vad tror ni?

Update:
Får göra bort mig en annan dag. Tydligen finns det något som heter sommarschema... Och det innebär att det inte är något danspass idag..


Fundersam

Igår när jag vek tvätt råkade jag se tvättrådslappen i ett par av mina stringtrosor. Det fanns tom strykråd med på lappen. Vad som förvånade mig mest med det var inte tanken på att det kanske finns folk (kvinnor?) där ute som faktiskt stryker sina stringtrosor utan faktumet att man bara fick lov att stryka med en plupps värme i på ett par trosor i 100% bomull! Nu är det jag som ringer Sverker!

Smart lösning

Ni vet när man köper en ny handväska och gärna av modell större så är den alltid fullproppad med papper för att den ska se tjock och snygg ut. Sen kommer man hem och allt pappret är borta och väskan ser plötsligt lite tunn ut med bara en plånbok, mobil och filofax i. Men nu har jag hittat lösningen på problemet med en tunn väska! Man tar helt enkelt sin hög med matlådor som samlats i bokhyllan på jobbet och trycker ner. Voila! Tjock, snygg och lätt väska igen!

Imorgon är en annan dag

Imorgon ska jag börja min golfkurs! Jag är så spänd och förväntansfull så ni anar inte. Samtidigt lite rädd för att jag kommer tycka att det är urtråkigt. Men det tror jag inte. Iaf så ska jag få träna på chippar och puttning imorgon samt lite teori. Sen den elfte augusti så ska jag gå tillfälle ett. Imorgon är det nämligen tillfälle två på en annan av kurserna men jag får hoppa in där eftersom jag missar min egna kurs tillfälle två. Håll tummarna så kanske jag kan spela hem en major om ett år eller så.
//T

Frågetecken

Hur lång tid kan egentligen en tennismatch ta? En av de mest tråkiga idrotterna får lova att ta så här mycket tv-tid. "Hästsport" (ett hån mot all annan idrott att kalla det för sport därav "") är det enda som slår tennis i tråkighet på tv. Zzzzz


Kreativa problem

Jag har en liten att-göra-lista som verkar vara precis lagom lång för att fylla min 1,5 vecka som är kvar till semestern. Just nu lider jag dock av lite kreativitetsproblem. Jag ska verksamhetsplanera lite smått hade jag tänkt mig. Men jag kommer liksom ingenstans. Hittar inget bra "system" för hur jag ska lägga upp sånt som är bra idéer och vad jag ska göra av dem och samtidigt lägga in sådant som redan är bestämt att det ska göras. Har börjat klottra lite på whiteboarden i konferensrummet men mer än så är det inte. Hoppas på ny energi efter lunch. Om inte det funkar får jag kanske ta till ett av mina piller och hoppas på det bästa. Philip: bara 17 kvar nu...

RSS 2.0