Vilken man!

Vilken make jag skaffat mig! Tapetseringen går av bara farten nu i tredjerummet, blir hur snyggt som helst! Själv har jag suttit med gnyig bebis hela eftermiddagen och kvällen känns det som. Nu är det ca 40 min sen som jag kunde lägga honom i sin vagga. Nu har jag ont i ryggen, eller ja, mellan skulderbladen. Någon bra strechning på det? Förutom den där man kramar sig sälv, den kan jag.

Kommentarer
Postat av: Maria

Den där värken mellan skulderbladen går över när O är siså där fem år och inte går att bära alls. Detta under förutsättning att det inte kommit någon ny bebis som vill bäras.. =)

Men man blir ju starkare. Och inte att förglömma vilket proffs man blir på att plocka upp saker från golvet med fötterna när man bär hela dagarna!

2011-11-20 @ 18:17:02
URL: http://fyratjejerifamiljen.blogg.se/
Postat av: Therese

Tack Maria. Då är det väl bara att börja räkna ner då :-) Att klara saker med en hand är en förmåga jag utvecklat mycket de senaste två månaderna. Tro det eller ej, plocka upp saker med tårna var jag mycket bra på redan innan

2011-11-20 @ 21:44:46
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Absolut! Kan göra en tipsinlägg. :)Ja det där med kläderna fungerar faktiskt för mig också sedan en tid tillbaka. Jag är sämre på barnens kläder som de kastar av sig lite varstans. Och maken är hopplös! ;)Men visst trivs man så mycket bättre när det är fint? Jag är en slarver sen födseln. Man fick tydligen vada sig igenom mitt rum när jag var liten. Men det betyder ju inte att jag vill ha det så. Jag har bara aldrig lärt mig att städa på rätt sätt tror jag. :)Tipsinlägg kommer! Och ang. Ullared så var jag där i söndags och trängdes. Fyndade julklappar till alla släktens barn, grymt!

2011-11-21 @ 14:33:30
URL: http://malikon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0