Etik på nätet. Eller bara gott uppförande..

Har skrivit om detta innan men det blir aktuellt igen. Jag vill så gärna rensa bland mina fejanvänner. Men det går liksom inte. Ni vet vissa man inte kan plocka bort. Typ gamla kollegor som det inte gått tillräckligt lång tid sen man jobbade ihop. En hade nästan klarat sig ur karenstiden då jag sprang på honom = ny karenstid... Jobbigt detta. Hur ska jag bete mig på nätet egentligen? För det är föga sannolikt att om jag springer på de som jag vill plocka bort så kommer de aldrig fråga varför jag gjort det, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Josse

Du kan ändra inställning på just de personerna så att de inte ser varken din wall eller dina bilder tex. Det är ju nästan som att ta bort dom fastän du inte gör det. Kan ju vara ett första steg iaf!

2010-03-04 @ 08:52:28
Postat av: skogsfrun

jag renasde jag... massor. sådanna som av ngn konstig anledning addat men sedan inte ens hejjar på stan. Jag hejjar alltid om jag jag vet att man är "vänner" på facebook.

Men jag förstår om du vil ta bort och om man ändå kanske pratar... Men du får väl göra en grupp och filtrera dem så de inte ser allt. :D

2010-03-05 @ 09:07:06
URL: http://skogsfruns.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Japp, det gör vi! Men då ses vi i helgen då. ;)

2010-03-07 @ 20:51:43
URL: http://pernillatanner.blogg.se/
Postat av: K

Rensa på, Therese...men behåll mig, moa haaaaaa. :D

2010-03-08 @ 14:32:12
URL: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se/
Postat av: Ulle

Ok, I did it. Och det är bara att radera de man inte vill vara kompis med, min senaste är att radera en människa som jag trodde jag kände men som nu visar sig vara med i en keff grupp som vill förbjuda abort. Det är bara bort med dem!!

2010-03-10 @ 13:22:31
URL: http://ulri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0