Stönare

Var på gymmet imorse. Skriver inte detta för att ni ska berömma mig för det men om ni vill så varsågoda. Nej jag skriver för att jag måste berätta om "stönerskan". Det pågår en debatt om kvinnliga tennisspelare som stönar när de slår till bollen. Nu har jag råkat ut för samma sak på gymmet. Det började redan när hon satt på uppvärmningscykeln bakom mig. Flera stönanden på hög volym. Oerhört irriterande. Sen fortsatte det bara; benmaskinen, bröstmaskinen etc. Tom stretchningen så tror jag hon stönade! HÅLL KÄFTEN OCH TRÄNA! SLUTA STÖNA FÖR H****TE!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh herregud, jag hade dött. Sånt där kan jag inte låta bli att fnissa åt. Av föregående inlägg drar jag slutSATSen att vi tränar på samma gym, och där finns det även en manlig stönare som brölar på rätt fint när han står på löpbandet. Alla är vi...olika.

2009-07-08 @ 12:48:03
URL: http://pinkshit.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag är ju i Göteborg numer(så därför uppskattar jag ordvitsen än mer!) men om du tränar vid bibblan i Karlstad så är det inte helt osannolikt att jag vet vem du snackar om.. Lite mer detaljer om honom så ska vi nog kunna enas om en person :-)

2009-07-08 @ 13:39:00
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj, insåg detta när jag snubblade över (läs: snokade reda) på dig på fb :) Visst tränar jag på Sats i stan, du vet säkert vem det är. Han både syns och hörs :D

2009-07-09 @ 19:40:16
URL: http://pinkshit.blogg.se/
Postat av: Therese

Är det inte snokande som fejan är till för? Jag ska genast gå in och snoka på dig också ;-)

2009-07-10 @ 10:49:05
URL: http://theresemedmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0