Tänk...

Tänk för ett år sen så hade mitt vatten gått. Fast jag hade nog inte riktigt velat förstå att det var det som hade hänt. Särskilt inte då det var lite drygt tre veckor för tidigt. Hrregud, förstagångsföderskor går ju över tiden minst två månader eller något sånt. Men, men vissa saker styr man inte över själv.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Vad konstigt. Din kommentar på min blogg hade hamnat i skräpkorgen. :(

Ja det är svårt att fokusera på att ta vara på det lilla och inte oroa sig. Men det är otroligt skönt när man känner att man lyckas. Leva i nuet och bara njuta. :)

Ja nästa sommar får ni komma till Lerkil. Det är perfekt för små barn för det är så långgrunt (och verkligen jättegrunt längst in) så barnen kan leka i vattnet utan att man måste vakta som en hök hela tiden (även om man såklart måste kolla på dem hela tiden).

2012-10-02 @ 14:01:57
URL: http://malikon.wordpress.com
Postat av: K

Tack för kramen, den värmde!! <3 Tänk vad stora våra små har blivit, inte klokt!! Vad gäller julklappar funderar jag lite på en dockvagn..? Nån bil kanske (Linnet gillar traktorer, blir väl så när man bor i Hynboholm hehe)? Har ingen aning. Fick veta att jag skall jobba hela jul vilket känns sådär. :-o

2012-10-05 @ 18:57:17
URL: http://spokmamman.blogspot.com
Postat av: Magdalena

Åh jag ska bli bättre på att sprida sådana här fina mornar, när de kommer. Jag blir så glad av att läsa att ni blivit på lite bättre humör av mitt lilla inlägg. Kram på dig Therese. Snart får vi ta en promenad bland de fina höstlöven!

2012-10-23 @ 09:24:23
URL: http://malikon.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0