I won!

Igår stod det en ny tandkrämstub i tanborstmuggen. He he he I won! Det lite jobbiga mitt i alla segeryra verkar vara att J inte uppfattat att jag bedrev ett tandkrämskrig och inte förstått sin roll i det hela.

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag försöker förmå de övriga här att byta toarulle, enkelt då förrådet står i en tidningskorg precis under själva hållaren. Fungerar aldrig. Och inte kan jag vänta ut dom heller, då får jag ju självtorka.... =)

2011-05-03 @ 20:19:19
URL: http://fyratjejerifamiljen.blogg.se/
Postat av: Therese

Där sa du något! Jag har ju faktiskt vunnit ett krig innan och det just toarullekriget! Numer är regeln (för oss båda) att den som tar sista pappersbiten SKA byta till ny rulle som finns i fin behållare prcis bredvid.

2011-05-03 @ 20:41:23
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Ulle

Det är alltid jobbigt när man upptäcker att man var den enda som krigade. Detta framkom en gång i mitt förhållande på ett mycket bryskt sätt. Sambon fick spel en dag då jag knölade ner några plastpåsar i "plastpåsepåsen" under diskbänken. Tydligen så hade han gått och väntat på att jag skulle börja göra de konstiga småbollarna som han rullar av plastpåsarna, så att de ska ta mindre plats. Jag visste inte ens att vi hade begränsat utrymme för plastpåsar! Om han vann? Nej, jag kan aldrig komma ihåg hur man ska rulla, så det är mer som ett kallt krig nu för tiden.

2011-05-04 @ 05:15:00
URL: http://uuicr.blogspot.com
Postat av: Therese

Aaa.. PLastpåsekriget. Jag hade det med ett ex. Jag sköte mig ett tag men sen gav jag upp. Vad ska jag annars irritera mig på när jag förlorat "vem ska ta och byta soppåsekriget" om inte röran av soppåsar som väller upp ur påsen när jag bara ska ta upp en?

2011-05-04 @ 09:03:46
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: pernilla

GÖTT! Men bara känslan av vinsten är nog ;)

Haha... fredrik såg min kommentar till dig i förra inlägget... hade inte hunnit posta den innan jag lämnade datorn för en kortare stund och genast fick jag mothugg på att ingen var minsann perfekt ;D hahha... nog tog han åt sig allt! :D

2011-05-04 @ 11:50:12
URL: http://skogsfruns.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0