Packningen

På fredag morgon lämnar vi lägenheten med destination Landvetter. Sen vidare till Frankfurt och där byte av plan för att fortsätta mot NY. Woho!!! Jag känner mig lika förväntansfull som man gjorde inför Liseberg när man var liten. Nu kanske det inte är den bästa liknelsen för jag blir fortfarande väldigt glad när jag får gå på Liseberg och åka karusell men you get the point. Packningen fortskrider för min del. Ett minimum är det som gäller. Jag kommer ihåg hur det blev förra gången. Då var jag och mamma oroliga för att vi skulle behöva betala övervikt men den snälle dörrmannen på hotellet lyfte våra väskor och sa "you're close but it's ok". Och så rätt han hade! Jag tror vi sammanlagt hade kanske 4 kilo över till maxvikt. Puh...

Undrar när Jocke ska packa.. Känner jag honom rätt så börjar han inte imorgon under dagen då han är helt ifred eftersom jag är på jobbet. Nej, han kommer att sitta och säga flera gånger från det jag kommer hem "jag måste packa" men han kommer inte börja förrän vid halv nio-tiden i bästa fall imorgon kväll. Den som lever får se.

//T

Kommentarer
Postat av: Hanna

Gud vad härligt och spännande!

2010-01-07 @ 13:01:47
URL: http://hannahannahanna.wordpress.com
Postat av: Therese

Vanligaste ljudet från mig numer: Wiiiiiiii!!!

2010-01-07 @ 14:18:47
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: pernilla

hmmm känner igen det där med packningen. Senast vi skulle packa gemensamt var BB-väskan. Fredrik hann så klart aldrig packa den! :) skylla sig själv får man göra då för lortiga kläder i 30 timmar och ingen mat i magen:)



Ha en underbar resa!

KRam p.

2010-01-07 @ 14:46:34
URL: http://skogsfruns.blogspot.com
Postat av: Veronica

Åhhh New York, så avis jag blir! Var där i mars och skulle gärna åka tillbaka, helt otroligt häftig stad!

NJUT!

2010-01-19 @ 09:58:52
URL: http://mizzv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0